Aktiviteter

Aktiviteter

Frivillig – hvad vil det sige?
Som frivillig i Røde Kors har du et utal af muligheder for at hjælpe andre og få nogle gode oplevelser med i rygsækken. Grib chancen og giv en hånd med!

Hvad kan du lave i Give?
Her i Give-afdelingen står der f.eks. frivillige i vores genbrugsbutik, ligesom der er frivillige, der besøger ensomme, er med i vågetjenesten og er samaritter ved sportsstævner og koncerter. Du kan se en liste over alle vores aktiviteter i menuen til højre.

Hvordan bliver du frivillig?
Vil du gerne være frivillig, eller bare høre mere om, hvad det indebærer, så kan du tage fat i vores aktivitetsledere. Du finder deres navne og kontaktdata under de enkelte aktiviteter.

Modtager du arbejdsløshedsdagpenge eller efterløn?
Modtager du arbejdsløshedsdagpenge eller efterløn skal du være opmærksom på de regler, som er på området for frivilligt socialt arbejde.

Nogle former for frivilligt arbejde medfører træk i arbejdsløshedsdagpenge og efterløn time for time. Andre opgaver må du udføre i gennemsnit 4 timer pr. uge, mens du i en lang række opgaver må yde lige så mange timers frivilligt arbejde pr. uge, som du har lyst til.

Læs mere om reglerne for frivilligt arbejde og dagpenge/efterløn her…

Hvis du går på en kompetencegivende ungdomsuddannelse og har udført frivillige aktiviteter i 20 timer, kan du få et frivilligbevis.

Læs mere på www.projektfrivillig.dk...